Vergadering in Apeldoorn - Pop Up Park 055Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Apeldoorn of een bijzondere omgeving voor een inspirerende presentatie vol beleving? Dan biedt Pop Up Park 055 jouw de mogelijkheid.

Vergaderen

De ruimte die we beschikbaar hebben biedt plaats aan 10 tot ca. 25 personen (meer is mogelijk in overleg) en is voorzien van picknickbanken en / of een lange werk- & vergadertafel. Verder staat er een scherm met beamer. Het enige wat je nog hoeft te doen, is je laptop aankoppelen. Bij het vergaderen zorgen wij dat koffie, thee en water tot je beschikking is.

Vergaderen in Pop Up Park 055Wil je de vergadering in Pop Up Park 055 combineren met een lunch, dan kunnen wij in samenwerking met La Place een lunch organiseren. Dit moet je vooraf natuurlijk wel even aangeven.

Vraag hier om een op maat gemaakte kostenplaatje voor het vergaderen in Pop Up Park 055.

Presentaties

Als je zelf een bijzonder product, dienst of mooi verhaal wilt presenteren aan een select gezelschap, kan je eveneens gebruik maken van de inspirerende ruimte in Pop Up Park 055. Het aanwezige scherm en de beamer kan ondersteuning bieden bij het vertellen van jouw verhaal.

Wij kunnen jouw gasten voorzien van koffie, thee en water. Ook is het mogelijk om dit uit te breiden met hapjes of een lunch in samenwerking met La Place.

Vraag hier om een op gemaakte kostenplaatje voor een professionele presentaties in Pop Up Park 055.

Pop Up Park 055 - Vergaderruimte in Apeldoorn