Pop Up Park 055 - Winkelcentrum Oranjerie - Apeldoorn

Gratis binnenpark in Winkelcentrum Oranjerie

Pop Up Park 055 is het eerste binnenpark van Nederland dat gelegen is op de eerste etage van Winkelcentrum Oranjerie, midden in het winkelhart van Apeldoorn. Het gratis park, dat is gevuld met groen, heeft als doel om lekker te ontspannen en mensen te ontmoeten. Een park als geen ander dus. Naast het doel om te ontspannen en te ontmoeten, heeft het park ook het doel om te verbinden. Of dat nu mensen zijn die hier komen voor een goed gesprek of initiatieven zijn die we samen met de winkeliers organiseren. Samen maken we het park.

Een park om niks of van alles te doen

Ons park biedt plaats om leuke dingen te doen. Zo zijn er picknicktafels om heerlijk te picknicken of een potje te kaarten, zijn er werkplekken om lekker te flexwerken of huiswerk te maken, staat er een piano om mooie melodieën te delen, is er een kunsttafel om lekker creatief bezig te zijn, staat er een boekenkast met leesvoer en nog veel meer. En dat allemaal in een sfeer waarbij je bent omringd door het groen van gras en planten.

Geniet in ons park dankzij de horeca in de Oranjerie

In het park is er geen horeca. Voor lekkere hapjes en drankjes kan je terecht bij diverse horecagelegenheden, taartenmakers en chocolaterieën die ruimschoots vertegenwoordigd zijn in Winkelcentrum Oranjerie. De lekkere versnaperingen die je daar koopt, mag je in het park lekker op smikkelen. Het is ook toegestaan om je eigen lunchtrommel mee te nemen.

Pop Up Park 055 - Winkelcentrum Oranjerie - Apeldoorn  Pop Up Park 055 - Winkelcentrum Oranjerie - Apeldoorn