Het Verhaal

Een Oranjerie is simpel gezegd een gebouw waar planten in de winter gestald worden om beschermd te worden tegen de kou buiten. Het is dan ook niet heel vreemd dat je in Winkelcentrum Oranjerie onder andere palm- en sinaasappelbomen treft.

nolitapopupparkJe vindt nu in het grootste overdekte winkelcentrum van Apeldoorn zelfs een heus park. Een echt groen stadspark. Een van de panden kreeg onlangs een ware make-over. En dan, zomaar ineens, popt het op: Pop Up Park 055. En hoelang het blijft, is ook voor ons een hele verrassing. Dat verklaart de naam Pop Up Park 055.

Oh ja… En Pop Up Park 055 is het eerste indoorpark van Europa. Daar zijn we best wel trots op!

Een park vol Apeldoornse ontmoetingen

Pop Up Park 055 is net als alle parken een plek waar ontmoeting centraal staat. Tussen al het groen vind je er tevens coole kunstprojecten van Apeldoornse kunstenaars, een kast vol literatuur, ruimte voor muziek, handige flexplekken met wifi om te werken, een fijne plek om te gamen, een lounge om te chillen, een huiskamer om je koffie van La Place te drinken of je aankoop bij de H&M met je vriendinnen te delen. Kortom, een heus park voor ieder wat wils.

Kom vooral om te ontmoeten en laat je met regelmaat inspireren door workshops, lezingen, optredens en veel meer activiteiten. Heb je zelf een idee, laat het ons weten.