Het Concept van Pop Up Park 055

Het Pop Up Park 055 is net als alle parken een plek waar ontmoeting centraal staat. Tussen al het groen vind je er tevens coole kunstprojecten van Apeldoornse kunstenaars, een kast vol literatuur, ruimte voor muziek, handige flexplekken met wifi om te werken, een fijne plek om te gamen, een lounge om te chillen, een huiskamer om je koffie van La Place te drinken of je aankoop bij de H&M met je vriendinnen te delen. Kortom, een heus park voor ieder wat wils.

Kom vooral om te ontmoeten en laat je met regelmaat inspireren door workshops, lezingen, optredens en veel meer activiteiten. Heb je zelf een idee, laat het ons weten via Facebook.

Het Pop Up Park 055

Het Pop Up Park 055 vind je midden in het winkelend hart van Winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn, in een prachtig pand boven aan de centrale roltrappen van het winkelcentrum. Een heus park met veel groen en veel te doen. En dankzij het onderdak in Winkelcentrum Oranjerie is het altijd mooi weer.

Een park van de Oranjerie

De ontmoeting in het Pop Up Park 055 wordt alleen maar leuker met de ingrediënten die de Oranjerie je biedt. Kom lekker chillen met de koffie van La Place, kom knutselen met de spullen van CreaArt, show de kleding die je hebt gekocht bij H&M of Zara of kom gezellig samen studeren, terwijl je mobiel aan de lader hangt.

Een park van ontmoeting

Het belangrijkste doel van Pop Up Park 055 is om Apeldoorners elkaar te laten ontmoeten. Wij faciliteren het. Er staan wat stoeltjes, wat tafels, er is internet, soms wat muziek, dan weer een workshop… Of kom met je collega’s bij ons vergadering. De ontmoeting op zich moet je wel even zelf regelen.

Een park van creativiteit

Creatieve Apeldoorners kunnen zich uitleven in een inspirerende omgeving. Vormgevers, illustrators, webdesigners, kunstenaars, poëten, beeldhouwers, muzikanten… Kom en ontmoet je passiegenoten en breng leven in het park. Des te meer creativiteit, des te meer het park bruist.

Een park van kunst

Als we toch creatief gaan doen… Apeldoorn heeft tal van bijzondere kunstenaars. Van graffiti-artiesten tot beeldhouwers. In het Pop Up Park 055 is ruimte voor kunst uit Apeldoorn. Naast onze eigen graffiti-expositie zullen er met regelmaat workshops plaatsvinden van diverse Apeldoornse kunstenaars.

Een park van flexwerken

Het Pop Up Park 055 is een ideale plek om samen te werken aan bijzondere Apeldoornse projecten. Maar ook individueel kan je heerlijk aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden in een inspiratievolle omgeving. Pak een tafel, log in op wifi en werk je rot onder het genot van een heerlijke HEMA-ontbijtje.

Een park van vergaderingen

Heb je ooit wel eens in een park vergaderd? Het park bouwen we in no-time functioneel om tot vergader- of presentatieruimte. Met stroom, wifi en een beamer sta je ineens tussen bomen en planten je collega’s of klanten te overtuigen van jouw verhaal.

Een park van groen

Een park hoort te bloeien. Daarom wordt het park voorzien van bijzondere bomen, planten, bloemen, kruiden en meer. Groen inspireert en net als met alles in het leven: wat je aandacht geeft groeit!

Een park van Apeldoorn

Als trotse Apeldoorners kunnen wij het niet laten om bijzondere Apeldoornse initiatieven in een mooie foto-expositie tentoon te stellen. Van de leukste creatieve plekjes tot de grootste nationale trots. Je ziet Apeldoorn, zoals Apeldoorn is. Een stad om niet langer stiekem trots op te zijn.

Chillen in Pop Up Park 055