De Mensen

De mensen achter Pop Up Park 055 zijn een stel creatieve geesten met een Apeldoorns hart. Een ieder van ons draagt op zijn of haar manier een steentje bij om het Pop Up Park 055 ook werkelijk tot leven te laten komen. En eenmaal dát gelukt zullen we er alles aan doen om het park vooral heel leuk, gezellig, leerzaam, levendig, inspirerend, muzikaal, kunstzinnig en alles van dat soort moois ervan te maken.

Het Pop Up Park 055 Team

WPWillem-Paul Koenen is een Apeldoornse graffitikunstenaar en eigenaar van Bevlogen Verf. Willem-Paul zal voornamelijk zijn eigen creativiteit loslaten op de inrichting van Pop Up Park 055. Tevens zal hij dankzij zijn netwerk van Apeldoornse kunstenaars een bijdrage leveren aan een programma vol kunst en cultuur.
LoussannaLoussanna Koenen Mulder is een Apeldoornse kunstenares en eigenares van Dame Met Kleur. Ook Loussanna richt zich op de inrichting van Pop Up Park 055. Zij houdt zich eveneens bezig het ontwikkelen van inspirerende gethematiseerde evenementen.
SusanneSusanne Bakkenist is interieurarchitect bij Workshop of Wonders. Deze Apeldoornse zal zich vanuit haar vakgebied in het Pop Up Park 055 focussen op de algehele inrichting en functionaliteit van het park. Zij heeft zichzelf als missie meegegeven een inspirerend en functioneel park te creëren waar ontmoeting centraal staat.
JeronJeron Ponstijn is Apeldoornse grafisch ontwerper en creatief ideeënman. Samen met ervaring in de reclame en communicatie heeft hij die talenten gevormd tot een eigen onderneming genaamd Outlines.nl. Jeron is verantwoordelijk voor alle offline en online uitingen van het Pop Up Park 055.
RandyRandy Gasper is een Apeldoornse content marketeer, social media fan en reisondernemer. Hij runt zowel The Content Guys als Travelinq.nl. Voor het Pop Up Park 055 verzorgt hij alle social media en is hij verantwoordelijk voor de mailbox. Ook ondersteunt hij in de algemene programmering.
JannekeJanneke Harrewijn is een groot Apeldoornse kunsttalent dat net haar Havo succesvol heeft afgerond. Ze heeft een tussenjaar voordat de Kunstacademie lonkt. In het tussenjaar wil Janneke haar portfolio uitbouwen. Dat gaat ze o.a. doen door een kunstzinnige bijdrage te leveren aan het Pop Up Park 055.
Karen Hop - Pop Up Park 055Karen Hop is een maatschappelijk betrokken Apeldoorner, werkzaam voor de Apeldoornse organisatie Hfftig. Met haar organisatorische kwaliteiten, enorm netwerk en communicatieve vaardigheden is Karen hét aanspreekpunt van Pop Up Park 055. Naast deze talenten heeft ze ook nog een verrassende creatief brein!
MarlieMarlie Engel is stagiaire van Hfftig. Zij houdt zich tijdens haar stage bezig met het coachen van jongeren die zelf om hulp gevraagd hebben. Dat kan zijn van het helpen met fietsen tot structuur brengen in het maken van huiswerk. Daarnaast helpt ze als vrijwilliger mee met allerlei organisatorische zaken bij Pop Up Park 055.
Colan - Pop Up Park 055Colan Plomp studeert voor patholoog anatoom aan het Saxion in Deventer. Deze Apeldoorner heeft handige handjes en is dan ook vaak betrokken als klusjesman. Bovendien brengt Colan de nodige gezelligheid en enthousiasme, is hij een teamspeler en houdt hij ervan om leuke activiteiten te organiseren voor de jonge doelgroep.
Nikki - Pop Up Park 055Nikki Beeftink is een creatieve jongedame die aanhaakt bij Pop Up Park 055 dankzij haar vriendschap met Colan. Nikki heeft geholpen bij de realisatie van ons park en is nu betrokken bij het beheer. Naast haar creatieve uitbarstingen kan Nikki ook nog eens heel goed zingen en speelt ze bovendien ook nog eens de harp.

Ben jij ook zo’n creatieve geest en wil je een bijdrage leveren, neem dan via deze link contact met ons op.