Pop Up Park 055 Parkeren

Bereikbaarheid

Pop Up Park 055 kan je vinden op de eerste verdieping van Winkelcentrum Oranjerie, in het centrale deel naast La Place. Je kunt hier makkelijk komen. We zetten het even voor je op een rij.

Met de auto

Met de auto zijn we makkelijk bereikbaar. Eenmaal in het centrum tref je al gauw de bordjes met “Parkeren Oranjerie”. Als je deze volgt kan je onder Oranjerie parkeren. Kosten ca. € 3,- per uur, maximaal dagtarief is € 12,-. Verder kan je ook parkeren onder het stadhuis van Apeldoorn. Kosten liggen nagenoeg gelijk. Ook vind je een parkeerplaats nabij de McDonald’s in het centrum. Daar parkeer je een stukje goedkoper. Ca. € 2,- per uur met maximaal dagtarief van € 10,-. Gratis parkeren in het centrum is amper mogelijk.

Met de fiets

Ter hoogte van de zijingang van Winkelcentrum Oranjerie (Mariastraat) tref je een overdekte bewaakte fietsenstalling. De stalling is gratis. Indien je nog niet eerder gebruik heb gemaakt van de Apeldoornse fietsenstallingen, word je fiets de eerste keer voorzien van een streepjescode. Die correspondeert dan met een kaartje die je aanvangt en moet aan kunnen tonen bij het afhalen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het centraal station van Apeldoorn kan je met de bus (lijn 6) precies worden afgezet bij de achterzijde van Winkelcentru Oranjerie. Via de ingang daar loop je zo het centrale deel van Winkelcentrum Oranjerie binnen. Je kunt ook met diverse andere lijnbussen richting halte Hofstraat reizen. Als je daar uitstapt, dien je eerst richting het begin van de Hoofdstraat (Perry Sport) te lopen. Vanaf daar loop je enkele meters richting de hoofdingang van het winkelcentrum.