Durable Dress - Pop Up Park 055

Pop Up Park 055 presenteert Expositie Durable Dress

Durable Dress - Pop Up Park 055

Als afstudeeropdracht creëerde de Apeldoornse Mariëlle Hissink het merk Durable Dress. “Waarom zou je herbruikbare spullen weggooien, terwijl je ze een tweede leven kunt bieden?”, vroeg Mariëlle zich af.

Moderne duurzame haute couture

Een vraag die ze zelf beantwoorde vanuit haar gevoel voor mode en passie voor duurzaamheid: Durable Dress. “Ik ga een duurzame jurk maken om te laten zien dat duurzaam heel modieus kan zijn!”, aldus de insteek van Mariëlle. Ze verzamelde honderden, zo niet duizenden lipjes van blikjes om zo de lipjes een nieuw leven te geven in een moderne en duurzame haute couture jurk.

Officiële opening expositie Durable Dress

Inmiddels staat haar volledige lijn Durable Dress in de startblokken om gepresenteerd te worden voor school én aan de Apeldoorners. Op (koop)zondag 1 februari om 15.00 uur volgt dan ook de première van de mini-expositie Durable Dress van Mariëlle Hissink met een heuse opening in Pop Up Park 055. Entree van het park is (altijd) GRATIS! Inloop mogelijk vanaf 12.00 uur.

Naast de jurk, worden o.a. ook armbanden en tasjes gepresenteerd en zal het verhaal nader worden uitgelegd door Mariëlle zelf. De opening van de expositie vindt plaats tijdens koopzondag in Winkelcentrum Oranjerie.

Bring your own / Drankjes bij de buren

Pop Up Park 055 mag geen horeca aanbieden. Neem daarom je eigen picknickmand met lekkers mee of kijk voor meer lekkere hapjes en drankjes bij onze buren van bv. La Place, Bakker Bart, Villa Chocola, Brasserie de Oranjerie, iBake enz. Het is toegestaan om dit mee het park in te nemen.

Alcohol in het park is absoluut NIET toegestaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *